Designathon

Nieuwsgierige studenten gezocht voor designathon ROBOT LOVE

Op zaterdag 6 oktober vindt er een designathon plaats waarbij drie soorten expertises elkaar ontmoeten: studenten met een achtergrond in een bèta-discipline, studenten kunst en studenten van de PABO. Plaats van handeling is de prikkelende tentoonstelling ROBOT LOVE in de Melkfabriek Eindhoven. 

Tijdens de designathon werk je in gemixte designgroepen aan het oplossen van een challenge, gebaseerd op het werk E.E.G. Kiss van kunstenaars Lancel/Maat, die hun werk ook live toelichten. Je maakt gezamenlijk een ontwerp en dit pitch je voor een panel van experts. De designathon wordt afgesloten met een brainstorm over mogelijkheden voor educatie. Denk hierbij aan vragen als: Hoe laat je leerlingen nadenken over de impact van technologische ontwikkelingen op de maatschappij en ons menszijn?

De designathon ROBOT LOVE vindt plaats in de nieuwste, culturele hotspot in Eindhoven, de Melkfabriek op het voormalige Campina-terrein aan de Kanaaldijk-Zuid.

Datum:  zaterdag 6 oktober

Tijd:      10.00 – 20.00 uur 

Food:     Voor lunch en diner wordt gezorgd.

Er is plek voor maximaal 30 studenten. Je kunt je aanmelden via onderstaande link:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=wtJyZZk-hEekZiNesdWA6QTl3vLOvr9Fk3Xuglw28YtUQlVHOVI4UUhKVkhFNlJDNEJXS0NFM0swWC4u